Computerhulp vanaf 1 Euro per minuut!

Heeft u computerhulp nodig, laat dit dan weten, we zijn meestal snel in de buurt.
Ons werkgebied is Noord-Brabant. We komen zelf uit Oosterhout.
Neem direct contact met ons op via Facebook of ons contactformulier.

Computerhulp op afstand

Vaak is computerhulp op afstand de snelste manier van hulp die wij kunnen bieden. We kunnen op afstand inloggen op uw pc of tablet om hulp te bieden.

Computers, Servers, Tablets en Telefoons leveren

Ook leveren wij computers, servers, tablets, telefoons in alle maten en uitvoeringen voor strakke prijzen. Wij hebben ervaring in levering van 1 stuk persoonlijk op-maat tot aan studio’s van 50 stuks, tot aan 100+ stuks op-maat hardware en software leveringen.

Als het gaat om een simpele tablet of computer voor huis-tuin en keuken zaken dan kun je ons dit vragen. Maar we gaan verder tot computers voor videobewerking speciaal voor YouTube video’s en streaming. Supersnelle game pc’s voor de laastste nieuwe pc games. Net als Home theater pc’s voor de nieuwste 4K televisies. Ook voor grafische werkstations of CAD stations kunt u bij ons terecht. Scholen, Ziekenhuizen en Bedrijven kloppen ook vaak bij ons aan voor levering van grote aantallen tablets of computers.

Elke vraag kan, neem contact met ons op of stuur een bericht op Facebook en laat weten wat u nodig heeft en wat u graag wilt bereiken.